ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020-2021

Αγαπητοί φίλοι του Ο.Π.Α.Χ. σας ευχόμαστε καλό Φθινόπωρο και καλή αγωνιστική χρονιά.

Σε αυτή τη δύσκολη για όλους συγκυρία θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε την υγεία των μελών και αθλητών μας και να σας προσφέρουμε διέξοδο από την πίεση της καθημερινότητας.
Ακολουθεί μια σύντομη ενημέρωση για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς για κάθε ένα από τα τρία αθλήματα που αγαπάμε και καλλιεργούμε. Θα ακολουθήσουν εντός των επόμενων ημερών, εξειδικευμένες ενημερώσεις και αναλυτικό πρόγραμμα.

ΜΠΡΙΤΖ
Τα μαθήματα αρχαρίων αναμένεται να ξεκινήσουν το πρώτο 15ημερο του Οκτωβρίου ενώ μέχρι τέλος Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν τμήματα προχωρημένων.
Οι αγωνιστικές ημερίδες 5ης βαθμίδας θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 7:30 (Δευτέρα και Τετάρτη Ζεύγη Οπεν ταυτόχρονο και Τρίτη Ζεύγη 1-9).
Επιπλέον ημερίδες, εκδρομές και άλλες εκδηλώσεις θα ανακοινώνονται εγκαίρως.

ΣΚΑΚΙ
Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 14/9. Μέρες μαθημάτων για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα θα είναι οι Δευτέρα , Τετάρτη και Πέμπτη και τμήματα θα προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα ανα πάσα στιγμή.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε προγραμματίσει μέχρι τα Χριστούγεννα ένα τουρνουά Οπεν 7 γύρων (7 συνεχόμενες Κυριακές) και 2 παιδικά ράπιντ τουλάχιστον για τις υπόλοιπες Κυριακές. Για όλα τα τουρνουά θα υπάρχει ειδική ενημέρωση 10 μέρες πριν την έναρξη.
Σημαντική εξέλιξη είναι το ξεκίνημα τμήματος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 5-10 ετών κάθε Σάββατο το πρωί 10:00-14:00 σε συνέχεια του πολύ πετυχημένου καλοκαιρινού προγράμματος του 2019.Αναμένεται εντός πολύ λίγων ημερών αναλυτικότερη ανακοίνωση.

BACKGAMMON
Στο αγωνιστικό Τάβλι θα διοργανώσουμε για 6η συνεχόμενη χρονιά μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Backgammon το πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα Ελλάδας, το ατομικό και διασυλλογικό κύπελλο και το κύπελλο Αττικής. Όλα τα τουρνουά θα γίνονται κάθε Σάββατο στις 12 το μεσημέρι. Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί εντός των ημερών.
Επίσης εξετάζεται η πιθανότητα να δημιουργηθεί τμήμα μαθημάτων Backgammon ύστερα από εκδήλωση ενδιαφέροντος. Θα επανέρθουμε και για αυτό με αναλυτική ανακοίνωση

Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6936524064.
Θα χαρούμε να σας διαφωτίσουμε!

Καλή σαιζόν και να είστε όλοι καλά!

Spread the love